استخاره در پرتو رهنمودهای پیامبر

  • استخاره در پرتو رهنمودهای پیامبر

    امروزه فال حافظ و فال قهوه و استخاره‌گرفتن با قرآن از شیوه‌های متداول در میان مردم است. بدیهی است که این شیوه‌ها نمی‌توانند سرنوشت ما را رقم بزنند و یا ما را نسبت به وضعیت تصمیمی که گرفته ایم و آگاه سازند. بهترین شیوه‌ای که از پیامبر صلی الله علیه وسلم در این خصوص به ثبوت رسیده، استخاره است. براساس احادیثی که از پیامبر نقل شده، در این مورد نیز اتفاق خاصی نمی‌افتد و تنها کاری که بنده می‌کند، این است که از خداوند می‌خواهد در تصمیمی که گرفته او را به سمت خیر هدایت کند و اگر سرانجام تصمیم او به بدی ختم می‌شود، او را از این تصمیم باز دارد.

    Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    Source: http://www.islamhouse.com/p/316341

    Download:

Facebook Twitter Google+ Pinterest Reddit StumbleUpon Linkedin Tumblr Google Bookmarks Email

Random books

  • مقدمه علم حدیث

    اين کتاب به انضمام تحقيق در احاديث متعه و روزه شوال از دو بخش تشکيل شده است: بخش اول آن از طريق تئوري و با زبان ساده، علم حديث را به دانشجوي اين علم معرفي مي‌کند و براي فهم علم حديث نوشته شده است، و در بخش پاياني جهت پويايي ذهن دانشجويان اين علم، دو مبحث تحقيقي ارائه شده است.

    Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    Source: http://www.islamhouse.com/p/287324

    Download:

  • حقيقت تصوف و ديدگاه صوفيه دربارة اصول عبادت و دين اسلام

    اين كتاب در مورد ديدگاه صوفيه درباره اصول عبادت و دين اسلام مي باشد. صوفیه که برای خودشان، در عبادت برخلاف آنچه که خداوند مشخص کرده، قوانینی وضع کرده‌اند. و این امر با بیان حقیقت عبادت در اسلام و انحرافات صوفیه از اصول اصلی عبادت، در اين كتاب بیشتر آشکار می‌شود.

    Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    Publisher: المكتب التعاوني للدعوة وتوعية الجاليات بحي الربوة بمدينة الرياض - سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    Source: http://www.islamhouse.com/p/1168

    Download:

  • بلکه گمراه شدی

    این کتاب ردی است بر کتاب ثم اهتديت یا آنگاه هدایت شدم که نويسند آن محمد تيجاني سماوی می باشد وی که به دروغ ادعا می کند که سنی بوده و بعدا شیعه شده است در کتابهایی که به نام وی چاپ شده دروغ هایی را به هم بافته است که در این کتاب رد این دروغها را می خوانید

    Translators: اسدالله موسوی

    Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    Source: http://www.islamhouse.com/p/287632

    Download:

  • پنجاه و هشت اعتراض به قانون ازدواج موقت

    شیعه‌ها قانونی دارند بنام ازدواج موقت، در میان ملل عالم تنها آنها‌ها هستند که تحت نام دین، ازدواجی شبیه به زنا را حلال می‌دانند و نه فقط حلال، بلکه که کاری ثواب می‌دانند! تو گویی سازندگان این مذهب قصد مسخره کردن اسلام را داشته‌اند و والله می‌خواستند که اسلام را مسخره کنند اگر نه، پس چرا از خر روایت می‌کنند که فلان خر از پدرش و او از جدش روایت کرده که... خوب، اینها نشانه سیاهی دل و حقد بی‌پایان است. به هر حال، شیعه‌های ساده لوح و بیخبر گمان می‌کنند قانون ازدواج موقت هم در قرآن است هم در کتاب سنی‌ها!!.

    Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    Source: http://www.islamhouse.com/p/340418

    Download:

  • اسماء و صفات خداوند متعال

    علم به اسما و صفات جلاله اش جایگاهی رفیع و اهمیت بسزایی دارد، و براي هيچ‌كس ممكن نيست بدون علم به اسماء و صفات خداوند، او را به نحو اكمل بندگي كند و در اين صورت است كه عبادت همراه با بصيرت خواهد بود

    Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    Source: http://www.islamhouse.com/p/253853

    Download:

Select language