بحث و پژوهش پيرامون «اسماء» خداوند و صفات وي، از جمله مهمترين مباحث اختلافي است و گروههاي اسلامي راجع به اين موضوع راههاي گوناگوني را پيموده و ديدگاههاي مختلفي مطرح كردهاند، حتي در اين خصوص اعتقادات و ديدگاههاي باطلي نيز پا به ميدان كشيدهاند، اما خداوند در اين ميدان پر هياهو و گيرودار اختلافاتي، سلف صالح ما را به پيمودن راه حق هدايت فرمود.
Author: عمر بن سليمان الأشقر
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
اگر انسان مسلمان خدا را نشناسد و براى شناخت آن تلاش و جستجو نكند، نمىداند چه كسى او را آفريده، و چه كسى آسمانها و زمين را خلق نموده، پيامبران از سوى چه كسى براى راهنمائى مردم مبعوث شده اند، و ندانستن اينها باعث مىشود كه روز قيامت از جملهء جهنميان باشد
Author: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
Source: http://www.islamhouse.com/p/681
لازم است در اینجا تأکید کنم که از تألیف این کتاب به هیچ وجه قصد دفاع و جانبداری از هیچ یک از مذاهب فقهی عالم اسلام را ندارم، اما به منظور خدمت به برادران شیعی خود، در این اوراق از میان مذاهب، مذهب جعفری اثناعشری را که به قول رهروانش بهترین مذهب است و پیروان آن ادعای پیروی از اهل بیت گرامی رسول الله را دارند مورد تدقیق و تأمل قرار داده و مهمترین کتاب این مذهب یعنی اصول کافی پرداختهام و چنانکه ملاحظه خواهید کرد، ما این کتاب را در بسیاری از موارد مغایر با قرآن کریم و مملو از خرافات یافته و در مواردی مطالب آن را با قواعد عقلی نیز موافق نمیبینیم. وقتی این کتاب با آن همه تعریف و تمجیدهای طرفدارانش چنین باشد، کتب دیگر چگونه خواهد بود؟!
Author: آیت الله العظمی سید ابوالفضل ابن الرضا برقعی قمی تهرانی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
این کتاب در مورد سلفیت و فکر سلفی می باشد و مولف دیدگاه مخالفان و موافقان این فکر را مورد بررسی قرار می دهد.
Author: محمد بن شاكر الشريف
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
كتاب حاضر الأذكار من كلام سید الأبرار می باشد تا مسلمان با الگو قراردادن آن زندگىاى توأم با ذكر و ياد الله داشته، در نتيجه شيرينى ايمان را بچشد و در اين حال زندگى مملو از طراوت ذكر الله و شيوه رسول الله –صلى الله عليه وآله وسلم- شود
Author: ابو زکریا نووی
Translators: محمد علی خالدی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
اما بعد يكي از امور تشديد كنندة غربت دين، سبك شمردن و تنبلي در زمينه نماز و عدم حضور در نماز جمعه و نماز جماعت م يباشد. به گون هاي كه بسياري از مردم، در خواندن نماز سستي م يكنند و آن را به صورت جماعت در مساجد ادا نمي كنند. حتي بعضي از آنها به نماز جماعت در مسجد معتقد نيستند و آن را در خانه مي خوانند. از آنجايي كه دلايل وجوب نماز جماعت و نماز جمعه را در كتاب و سنت بسيار فراوان ديدم، بيان آن براي برادران نمازگزارم را نصيحتي و امر به معروف يافتم. به همين دليل آن را در قالب رسالة كوچكي تدوين كردم تا به آساني در ميان مردم منتشر شود. از خداوند مي خواهم كه اين عمل مرا بپذيرد و اميدوارم كه اين كار خالصانه براي رضاي او باشد و من، و والدينم و همه مسلمانان را مورد مغفرت قرار دهد.
Author: عبد العزيز بن محمد بن عبد الله العريفي
Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: وزارة الشؤون الإسلامية والأوقاف والدعوة والإرشاد
Source: http://www.islamhouse.com/p/1153