شرائط نماز، واجبات، ارکان، اذکار مستحب پس از نماز، نمازهايی که دارای سبب هستند، نماز عيدين، استسقاء، استخاره، نماز خورشيدگرفتگی يا ماه گرفتگی، نماز ميت در اين رساله گنجانده شده است و به دنبال آن رسالة علامه عبدالعزيز بن باز: در مورد روش نماز رسول الله ص و احکام نماز و طهارت مريض خواهد آمد
Author: صالح الخليفة
Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
Source: http://www.islamhouse.com/p/1145
آری بانوی مسلمان، شما به نقش و جایگاه خویش نیک آگاهید، پس به هوش باشید و بکوشید تا با قرار گرفتن در جایگاه خویش نقشتان را به کمال بگزارید. اسلام عزیز را که برایتان کرامت و عزت به ارمغان آورده خوب دریابید و آنگاه در حد توان به آموزههای آن عمل کنید و فرزندانتان را براساس آنها بار آورید و در راه دعوت به سوی خدا و ابلاغ دین الهی به دیگران از هیچ کوششی دریغ نورزید.
Author: عبد الله بن عبد الرحمن الجبرين
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
روش امام شافعی در اثبات عقیده
Author: محمد بن عبد الوهاب العقيل - محمد بن عبدالوهاب العقیل
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
اين زوجين خوشبخت (پيامبر و خديجه) از تولد فاطمهي زهرا بسيار خوشحال بودند. او دختر چهارم اين خانواده بود، سه خواهر ديگر او «زينب» «رُقيّه» و «أم كلثوم» بودند، كه همگي از يك مادر، آن هم خديجهي كبري ـ رضيالله عنهاـ متولد شده بودند. پيامبر عليه السلام در چهرهي فاطمهي زهرا، زيبايي و جمال، بركت و سعادت را مشاهده نمود، او بسيار شبيه پدرش بود و تا آخرين لحظات زندگاني پدر و مادرش، محبوبترين فرد نزد آنان به شمار ميآمد.
Author: ایوب گنجی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
يکي از مهمترين علوم ديني و با ارزشترين معارف اسلامي، علم الحديث درايتي: حديثشناسي-است، که با استفاده از قواعد آن ميتوان همه روايتهاي صحيح را از روايتهاي ناصحيح جدا نمود، و در عين اينکه اقوال و افعال و تأييدات پيامبرصلى الله عليه وآله وسلم در شکل ناب و اصيل خويش تجلّي مييابند
Author: عبدالله احمدیان
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
میراث در اسلام متن عربی آن از کتاب منهاج الطالبین امام نووی رحمه الله می باشد که شیخ محمد یوسف سلطان العلماء بر آن شرحی به زبان فارسی نوشته اند و آن را میراث در اسلام نام نهاده اند. هرگاه کسي فوت کرد ابتدا بايد از ترکه او هزينههاي تجهيز و تدفين، سپس بدهيهايش پرداخت شود، آنگاه وصيتش اجرا گردد و بعد از آن مالي باقي ماند بر ورثهاش تقسيم ميشود به دليل فرموده خداوند متعال:مِن بَعدِ وَصِيَّةٍ يُوصِي بِهَا أو دَينٍ «(سهم شما) پس از انجام وصيت مرده و پرداخت بدهيهايش ميباشد»
Author: ابو زکریا نووی - محمد یوسف سلطان العلماء
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com